Udhængt (hardback)

kr. 299,00

Version i harcback

Forfatteren Randall Morgan er på vej hjem efter 14 dages ophold i den afsidesliggende hytte, hvor han altid tager hen for at skrive afslutningerne på sine bøger. Da han ankommer til sin hjemby, East Alin, bliver han imidlertid mødt af et foruroligende syn.

Ved et lyskryds nær bygrænsen har nogen forvandlet en lygtepæl til en improviseret galge, og i den er en mand – død og maltrakteret – blevet klynget op.

Synet af den hængte mand er skræmmende i sig selv, men det går hurtigt op for Randall, at der er andre – og langt større – problemer i det lille samfund. For mens han venter i sin bil på, at politiet dukker op, passerer flere mennesker forbi gerningsstedet – og ikke et eneste af dem reagerer på, at der hænger en død mand midt på gaden.

Noget er gået helt galt i East Alin, mens han har været væk.

—–

Udhængt er en spændingsroman, der genremæssigt har en fod plantet i både horror og science fiction. Det er en actionfyldt bog, hvor karaktererne for det meste kun lige når at gispe en halv mundfuld ilt ind efter den ene dramatiske begivenhed, før den næste følger.

Trods det høje tempo og de overnaturlige horror/science fiction-elementer er der dog også et underliggende niveau, hvor bogen skildrer mere almenmenneskelige problemstillinger. Især familiedramaerne bliver interessante, når de udspiller sig under de nye livsvilkår, som gælder i bogens fiktive univers.

Anmelderne skriver:

Dansk horror af international klasse.” – Gyseren.dk

Per Jacobsen tager simpelt hen førergreb og trækker dig gennem handlingen, så du føler du er der i virkeligheden.” – Magasinet Himmelskibet